• Geen transportkosten
  • Geen instelkosten
  • Snelle levering

Klantenservice

U kunt ons op vele manieren bereiken (zie de button contact), maar wellicht vind u onderstaand al het antwoord op uw vraag.

Kan ik kleinere aantallen bestellen?

De genoemde aantallen op de website zijn “richtaantallen”. Wilt u een kleiner aantal stuur ons dan een mail naar info@goedkopegifts.nl dan maken wij een offerte op maat.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Van uw bestelling via de site ontvangt u per mail een bevestiging. Tevens ontvangt u ter controle per post binnen enkele dagen een orderbevestiging.

Zijn de genoemde prijzen incl. btw of excl. btw?

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Wat is de levertijd van de bestelde goederen?

Uw bedrukte artikelen worden binnen 12 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig.

Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven).

Wat zijn de bezorgkosten?

Per order op één adres binnen Nederland zijn de bezorgkosten bij de prijs inbegrepen. Alleen voor orders met een tijdigheidstoeslag ontvangt u achteraf een extra factuur. Voor orders buiten Nederland berekenen we de vrachtkosten netto/netto aan u door.

Indien uw artikelen met spoed worden geleverd, ontvangt u uw bestelling vóór 11.00 uur. Voor spoedbestelling geldt een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. Voor de extra vrachtkosten ontvangt u een aparte factuur.

Wanneer moet ik betalen?

U kunt uw goederen direct aan ons via Ideal aan ons betalen. Wij zullen u naderhand een factuur toezenden.

Wilt u liever in een later stadium betalen, dan kan dat ook. Dan sturen wij u een factuur wanneer de goederen gereed zijn. Als deze dan betaald is dan zullen wij de goederen vervolgens naar u toesturen.